1-årig professionfagpakke på e-learning

En professionsrettet fagpakke på e-learning er en 1-årig genvej for dig, der ønsker at komme hurtigt videre i uddannelse som pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver, radiograf, bioanalytiker eller ergoterapeut uden først at skulle gennemføre en fuld HF.

Vi har målrettet en pakke af fag, som giver direkte adgang til din drømmeuddannelse. Pakken er tilrettelagt med dansk og engelsk plus to-tre valgfag.

Du kan vælge mellem følgende professionsfagpakker:

På e-learning følger du undervisningen hjemmefra, og når det passer dig. Visse fag har dog kursusdage, som forløber over to eller tre dage. Det er obligatorisk at deltage i dem alle for at kunne gennemføre faget. Læs mere om e-learning.

E-learning er for dig der:

  • ønsker at tage din uddannelse online, for at få frihed og fleksibilitet i hverdagen
  • ønsker at starte på din uddannelse med det samme.

Tilmeld dig en professionsfagpakke

Gå til tilmelding

Læs mere om de 1-årige professsionsfagpakker

Undervisningsstart

Når du tager en professionsfagpakke som e-learning, kan du starte, når det passer dig.

Adgangskrav

Som udgangspunkt skal du have afsluttet 9. eller 10 klasse og have været ude at grundskolen i minimum et år, men skolens studievejledere vil altid foretage en individuel vurdering.

Når du tilmelder dig, skal du huske at vedhæfte alle dine hidtidige uddannelsespapirer (9. klasse, 10. klasse, grundforløbsbevis, uddannelsesbevis, 1.g/2.g eksamensprotokol og lignende), så vi bedre kan behandle din tilmelding.

Bemærk: Hvis du allerede har en STX, HHX, HTX, HF eller EUX første del, vil du ikke kunne optages på en professionsfagpakke.

Studieaktivitet

Som kursist på e-learning er du studieaktiv, når du leverer de stillede opgaver til tiden. Overholder du ikke vores regler for studieaktivitet, mister du retten til at studere, du kan ikke indstilles til eksamen, og din SU vil omgående blive stoppet.

Læs mere om studieaktivitet på e-learning.

 

Pris og SU

Når du tilmelder dig den 1-årige professionsfagpakke betaler du et samlet deltagergebyr, som du får tilbage, når du har gennemført fagene med eksamen. Læs mere om deltagerbetaling.

Du har mulighed for at søge SU (Statens Uddannelsesstøtte), hvis du ikke forvejen har haft de fag, der indgår i pakken. Læs mere om SU.

Eksamen

Du kan læse om eksamen under hvert af de fag, der hører til den fagpakke du har interesse i. Du finder links længere oppe på siden.

Bemærk, at hvis du senere skulle ændre uddannelsesplaner, kan du altid bruge de gennemførte fag til at tage en fuld HF uden at starte forfra.

Sådan søger du ind på en videregående uddannelse

Med en professionsfagpakke skal du søge optagelse på din videregående uddannelse senest den 15. marts kl. 12.00, hvis du ønsker at starte i august/september samme år (eller i januar/februar året efter). Du kan godt ansøge, selv om du er i gang med en professionsfagpakke hos os, som bliver afsluttet i maj/juni det år, du søger.

Du skal søge ind på den ønskede uddannelse via optagelse.dk.

Husk altid at undersøge, om der er særlige adgangskrav til den uddannelse, du ønsker at starte på. Du kan tjekke de uddannelsesspecifikke krav på www.ug.dk.

Hvis du ønsker hjælp til optagelse på en videregående uddannelse kan du få hjælp af studievalg.dk.