Testimonials

Hvert år ønsker vi flere hundrende af vores kursister tillykke med, at de har færdiggjort deres uddannelse.
Vi sender dem her fra med en styrket ballast såvel fagligt som personligt og alle med en plan for fremtiden.

Heldigvis oplever vi ofte, at vores tidligere kursister vender tilbage til os, for at fortælle hvad deres tid på Vestegnen HF & VUC har betydet for dem og deres karriere. Du kan læse med her eller tjek #mintidpåvucv på instagram.

God læselyst!

Testimonials fra tidligere kursister

”Jeg oplevede Vestegnen HF & VUC som værende en meget vigtig brik for mit livs puslespil… som fik min selvtillid til at gro mere bogligt, end det jeg nogensinde har haft i min skolegang.”
Dennis, Coach

”HF er et af mine aller bedste minder! Jeg ville ønske jeg kunne leve hf tiden igen og igen. HF betød meget for mig og læren i at indgå i sociale fællesskaber.”
Cathrine, Socialpædagog

”Skolen betød meget for mig. Jeg lærte en masse om mig selv. Jeg lærte at kende til mine styrker og mine svagheder, hvilket min lærer hjalp mig med. Jeg lærte hvad jeg kunne opnå hvis jeg tog ting seriøst.”
Nichlas, Full stack-udvikler i IT-virksomhed

”På Vestegnen HF og VUC kom jeg ind i en klasse, hvor jeg for første gang følte mig som en værdifuld del af et fællesskab. Jeg oplevede at blive mødt af undervisere, jeg kunne stole på, og som jeg følte ville mig det bedste – både personligt og uddannelsesmæssigt.”
Magnus, kommende studerende på Københavns Unisverstet

”Mine lærere gav sig altid tid til samtaler hvis der var behov for dette, hvilket havde stor betydning for min skolegang… Jeg oplevede et løft i mit eget faglige niveau og mine faglige egenskaber blev forbedret ved de fag hvor jeg havde det sværest.”
Sonja, Sygeplejerske

”Jeg har taget mere selvtillid med mig. En følelse af at være mere end god nok, samt en forståelse af andre menneskers forskellighed.”
Patricia, Speciallærer

”Når jeg ser tilbage på min tid hos Vestegnen HF & VUC er det positive tanker jeg får frem. Mit forløb klædte mig på til min videregående uddannelse. Jeg fik noget fagligt med, som jeg brugte i min bachelor.”
Ako, Integationskonsulent

”Jeg lærte en masse, f.eks. at jeg egentlig bare godt kunne lide at lære. Jeg har ikke taget en uddannelse efterfølgende, men jeg har stadig taget det meste med mig videre alligevel.”
Kenni, ansat på hummusfabrik

”Jeg havde det virkelig godt på Hf og VUC. Alle lærerne er super dygtige og brænder for deres fag og jeg tænker altid tilbage på skolen med et smil.”
Maria, Danskstuderende, Københavns Universitet

”Jeg har aldrig været den der elskede at gå i skole. Jeg har altid været skoletræt. Men jeg blev ret overrasket over, hvor meget hf og ikke mindst min klasse kom til at betyde for mig… Her på skolen er der virkelig kompetente lærere som elsker at undervise, hvilket gjorde skolegangen for mit vedkommende sjovere, for man kunne mærke at de brændte for at undervise…”
Gitte, Revisorassistent

Læs historier fra Vestegnen HF & VUC.