Privatlivspolitik

1. Baggrund

  1. Vestegnens HF & VUC (herefter ”Vestegnens HF & VUC”, ”vi”, ”vores”), CVR nr. 29586055, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv.

1.1 Denne privatlivspolitik redegør for vores indsamling af oplysninger, der identificerer eller kan identificere dig som fysisk person (herefter benævnt ”personoplysninger”), og som indsamles af Vestegnens HF & VUC når du besøger vores hjemmeside www.vucv.dk (herefter ”Hjemmesiden”) og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder dig på hjemmesiden.

1.2 Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler samt hvornår og hvorfor, vi indsamler dem.

Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt, og hvis du har spørgsmål til indholdet, bedes du kontakte Vestegnens HF & VUCs databeskyttelsesrådgiver på dataraadgiver@vucv.dk.

2. Personoplysninger, som vi indsamler og formålet med indsamlingen

2.1 Vi indsamler og behandler de personoplysninger om dig, som du giver os på Hjemmesiden når du chatter med os eller bruger kontaktformularen til at booke en studievejleder. Indsamlingen og behandlingen er nødvendig for, at vi kan håndtere og besvare din henvendelse.

2.2 De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

– For- og efternavn

– Telefonnummer, adresse- og e-mailadresse

– Dit ønskede tidspunkt for vejledning

– Kursistnummer samt den skole, du er tilknyttet.

2.2.1 Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra de personer, du afgiver personoplysninger om.

3. Cookies

3.1 Vi anvender cookies og andre datafiler, som er omfattet af Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af- eller adgang til oplysninger i slutbrugernes terminaludstyr (herefter samlet ”Cookies”).

3.1.1 Cookies er en lille tekstfil, som gemmes på din enhed (computer, mobil eller tilsvarende) med det formål at genkende enheden, huske dine indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3.2 Når du besøger Hjemmesiden første gang, skal du acceptere vores brug af Cookies i vores cookie pop-up. Hvis du sletter eller blokerer Cookies kan du risikere, at Hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Se vejledning til at slette eller blokere cookies her.

3.3 Vi anvender Cookies på Hjemmesiden for at sikre at visningen af Hjemmesiden er tilpasset din browser, skærm, styresystem og platform samt til at foretage generel statistik af hvordan Hjemmesiden bruges. Vores grundlag for denne indsamling er en legitim interesse i at optimere og forbedre Hjemmesiden efter dine behov, og vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet oplysningerne. Oplysningerne til brug for statistik er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

3.4 Du kan til en enhver tid se hvilke Cookies vi anvender ved at trykke på vores pop-up vindue.

4. Sikkerhed

4.1 Vi har indført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for behandling af dine personoplysninger. Vi sikrer at dine personoplysninger opbevares på en måde, så kun relevante medarbejdere med et arbejdsmæssigt behov har adgang til dine personoplysninger og vi har vedtaget interne retningslinjer og procedurer for behandling af dine personoplysninger.

5. Sletning af dine personoplysninger

5.1 Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for dem til opfyldelse af formålene. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

6. Dine rettigheder

6.1 Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig.

6.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få slettet eller begrænset behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler.

6.3 Hvis hele eller dele af behandlingen af dine personoplysninger er baseret på et samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

6.4 Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til vores databeskyttelsesrådgiver Jesper Kuntz via kontaktoplysningerne under afsnit 7. Ved din henvendelse undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

6.5 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 3319 3200 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

7. Dataansvarlig og databeskyttelsesrådgivers kontaktoplysninger

Dataansvarlig

Vestegnen HF & VUC er dataansvarlig for dine persondata, mens du er ansat eller studerende hos os. Det er skolens direktør, der har det overordnede ansvar for, at dine data opbevares og behandles korrekt.

Vestegnen HF & VUC
Gymnasievej 10
2620 Albertslund
CVR. 29586055
tus@vucv.dk

Databeskyttelsesrådgiver

På Vestegnen HF & VUC har vi en databeskyttelsesrådgiver. Har du spørgsmål til dine data, eller mener du, de er blevet misbrugt af Vestegnen HF & VUC, kan du henvende dig til:

Jesper Kuntz
Mobil 2070 9526
jku@vucv.dk

8. Links til andre hjemmesider mv.

8.1 Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af dine personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

9. Ændringer og opdateringer

9.1 Vi forbeholder os ret til løbende at ændre denne privatlivspolitik. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på Hjemmesiden. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.

 

Ændret august 2021