For virksomheder

Efteruddannelse på arbejdspladsen er en gevinst for både medarbejdere og virksomhed. Erfaringen viser nemlig, at medarbejdere som forbedrer deres kompetencer får et øget selvværd, hvilket giver bedre trivsel, øget engagement, fleksibilitet og mindre usikkerhed overfor nye arbejdsopgaver. Alt sammen noget, der spiller en central rolle i forhold til at fastholde og videreudvikle kompentencer og sikre virksomhedens konkurrenceevne.

Vestegnen HF & VUC Erhverv tilbyder målrettet og fleksibel efteruddannelse og opkvalificering for virksomheder. Vi har mange års erfaring med rådgivning og tilrettelæggelse af uddannelsesforløb for virksomheder. Vi sammensætter kurser med udgangspunkt i den enkelte virksomheds og medarbejders behov og vi sørger for, at undervisningen foregår på små hold og på tidspunkter, der passer ind i hverdagen. Undervisningen kan foregå på arbejdspladsen/i foreningen, Vestegnen HF & VUC i Albertslund eller i Rødovre eller et helt tredje sted. Det afhænger af behov og ønsker.

I forbindelse med et uddannelsesforløb til byder vi også rådgivning omkring mulighederne for godtgørelse af løntab til medarbejderne.

Uddannelsesmuligheder

Som enkeltperson kan du komme og tale med en vejleder om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også få bevis på de kompetencer, du allerede har!

Referencer

I løbet af de sidste tre år har vi været med til at efteruddanne Dansk Retursystems medarbejdere. Alex Morhill, Produktionsleder hos virksomheden, fortæller: “Vi har valgt samarbejdet med Vestegnen HF & VUC pga. kvalitet, lokalitet, kendskab og erfaringer.”
Se videoen og læs mere om, hvilke fordele undervisningen har haft for Dansk Retursystem og deres medarbejdere her.

Kontakt os

Ingolff Serup Lindbo
Uddannelses- og erhvervschef

Mobil: 2070 9968
Mail: cli@vucv.dk