Procesteknolog

Vil du læse til procesteknolog?

Procesteknolog professionspakken er et særligt HF-forløb for dig, der gerne vil søge ind på uddannelsen som procesteknolog, men mangler de fag, der kræves, for at komme ind på uddannelsen.

Fagpakken indeholder følgende fag:

Tilmeld dig procesteknolog professionspakken

Når du tilmelder dig, skal du huske at vedhæfte alle dine hidtidige uddannelsespapirer – 9. klasse, 10. klasse, grundforløbsbevis, uddannelsesbevis, 1.g/2.g eksamensprotokol og lignende. På den måde kan vi behandle din tilmelding.

Gå til tilmelding

Mere om fagpakken

Undervisningsstart og varighed

Forløbet starter i midten af august og slutter i juni året efter. Dit ugeskema vil være på ca. 26 timer. Herudover skal du forvente at bruge tid på forberedelse og skriftlige opgaver.

Undervisningsform

Du kan tage faget som:

  • Holdundervisning på skolen  i Albertslund eller i Rødovre
Eksamen

Du kan læse om eksamen under de enkelte fag i fagpakken. Se links øverst.

Adgangskrav

Adgangskravet til fagpakken er, at du skal have gode karakterer i 9. klasse eller pæne karakterer i hvad der svarer til 10. klasse (det kan også være 1.g, grundforløb el. lign.).

Hvis du allerede har en gymnasial eksamen er det denne, du skal bruge til at søge optagelse på en videregående uddannelse – du vil ikke kunne tage en professionsrettet fagpakke.

Pris og SU

Når du tilmelder dig en fagpakke betaler du et samlet deltagergebyr på 2.200 kr.
Når du har gennemført fagene med eksamen, får du beløbet tilbage. Læs mere om deltagerbetaling.

Du har mulighed for at søge SU (Statens Uddannelsesstøtte), hvis du ikke forvejen har haft fagene. Læs mere om SU.

Søg ind på en videregående uddannelse

På nogle videregående uddannelser er adgangskravet, udover at du skal have bestået HF-fagene, at du skal have færdiggjort en erhvervsuddannelse. Andre videregående uddannelse kræver, at du har erhvervserfaring. Det er derfor vigtigt, at du går på www.ug.dk og ser på den uddannelse du drømmer om, og der ser på de specifikke adgangskrav.

På langt de fleste af de uddannelser, som fagpakkerne viser hen i mod, skal du søge optagelse den 15. marts kl. 12.00, det år du ønsker at starte på uddannelsen i august/september eller hvis du søger optagelse året efter i januar/februar. Du skal søge på optagelse.dk og du kan godt søge, selvom du er i gang med en professionsrettet fagpakke hos os, som bliver afsluttet i maj/juni det år, du søger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.