Kemi 0-C

Kemi handler grundstofferne, der er de mindste byggestene i verden. Du undersøger om teorierne passer ved at lave eksperimenter.

Hvad kan du bruge faget til?

Du kan bruge det til at finde ud af om naturvidenskab tankegang er noget der fanger din interesse. Du kan bruge det til at få en sundhedsfaglig uddannelse, f.eks. laborant.

Hvad lærer du?

Du lærer det kemiske symbolsprog, og hvad der sker når stoffer reagerer med hinanden. Du vil undersøge ting fra hverdagen med kemisk indhold og finde mulige forklaringer og løsninger. Undervejs vil du skulle lave kemiske beregninger, og en del af undervisningen foregår i et laboratorie. Du lærer at arbejde i et laboratorium og lave kemiske eksperimenter,

Du vil blive i stand til at forklare sammenhængen mellem dine eksperimenter og teorien.

Tilmeld dig faget

Vælg hvornår og hvordan du vil tage faget.

Gå til tilmelding

Mere om faget

Kemi 0-C som holdundervisning på skolen

Du kan tage faget som:

  • Holdundervisning på skolen

Kemi 0-C som holdundervisning foregår på vores adresser i Albertslund og Rødovre. Det er den enkelte lærer der, sammen med dig og resten af holdet, tilrettelægger undervisningen inden for den gældende læreplan. Læs mere om holdundervisning på skolen.

Kemi 0-C som e-learning

Du kan tage faget som:

  • E-learning

Kemi 0-C som e-learning foregår online via vores læringsplatform Canvas. Her finder du de faglige materialer du skal arbejde med. Du afleverer dine opgaver i Canvas, og du får vejledning og feedback fra din lærer online. Som e-learningkursist får oplever du stor frihed og fleksibilitet i din hverdag. Læs mere om e-learning.

I dette fag er der kursusdage, hvor du fysisk skal møde på skolen. Læs mere.

Når du tilmelder dig e-learning, vil du inden for en uge være i gang med faget.

Eksamen

Kemi 0-C afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 24 minutter. Før den mundtlige eksamen har du 24 minutters forberedelse.

Adgangskrav

Du kan blive optaget et år efter, at du har afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse.

SU

Du kan søge om SU for faget.

Læs om betingelserne for SU her

Læreplan for faget

Du kan få mere information om fagets indhold og læringsmål i læreplanen.

Gå til læreplan

Vi glæder os til at byde dig velkommen!