Brobygning

Hvordan er det at tage en HF for ordblinde på Vestegnen HF & VUC? Det kan du opleve på et brobygningsforløb. Du vil se, hvordan HF adskiller sig fra grundskolen, og hvad du kan forvente ved at starte på vores skole. Du vil møde en række af de HF-fag, som er særlige for skolen, fx fag som afsætning, billedkunst, erhvervsøkonomi, mediefag, naturfag (biologi, geografi og kemi) og psykologi. Du vil arbejde med fagene på forskellige måder og møde nogle af de arbejdsformer, vi bruger her på stedet, fx stationslæring og virtual reality. Du vil også møde de lærere, som er uddannede til at give ekstra støtte til ordblindeelever i deres uddannelse, og du vil møde skolens sprogcoaches, som er særligt dygtige til at støtte elever, når de skal lære sprog som fx engelsk.

Sådan foregår det
Dine dage på skolen vil veksle mellem undervisning, der foregår sammen med andre brobygningselever, og besøg ude på skolens forskellige HF-hold. Derudover får du også mulighed for at tale med nogle af de unge, som allerede går på HF for ordblinde, så du kan få et indblik i deres skoleliv hos os. Så kom ud og mærk stemningen på Vestegnen HF & VUC og oplev, hvordan det kan være at tage en ungdomsuddannelse på en skole, hvor der er plads til alle, der har lyst til at lære.

Mødetid:

ER AFHOLDT FOR 2023

Transport: Vestegnen HF & VUC ligger i gåafstand fra Albertslund Station, så det er nemt at komme hertil med bus eller tog. Se evt. rejseplanen.dk

Kantine: Der kan købes mad og drikke i skolens kantine. Skolen byder alle brobygningselever på en let frokost hver dag.

Sted: Gymnasievej 10, 2620 Albertslund. Find vej. Du får et velkomstbrev inden dit besøg, der fortæller, hvor du skal gå hen, når du kommer til skolen.

Sådan tilmelder du dig

Er du interesseret i at prøve brobygning på Vestegnen HF & VUC?

Tilmeld dig brobygning