Fransk begyndersprog 0-B

I faget fransk begyndersprog 0-B arbejder du med at tale og forstå fransk, og du kommer til at vide mere om kultur og samfund i Frankrig og i andre lande hvor der tales fransk.

Hvad kan jeg bruge faget til?

Brug dine franskkundskaber hvis du vil arbejde med handel og eksport, eller i rejsebranchen. Du kan også få brug for fransk hvis du vil læse et fag på universitetet, hvor meget litteratur er på fransk.

Hvad lærer jeg?

Du lærer at læse og forstå fransk ved at arbejde med tekster fra romaner, sange, fagbøger, film og videoer fra internettet. Du lærer at tale sammenhængende fransk ved at holde kortere oplæg og indgå i en samtale på et enkelt fransk.

Du får indblik i kultur og samfundsforhold i Frankrig og fransksprogede lande. Denne viden kan du bruge til at se kulturelle sammenhænge og forskelle i verden.

Hvordan foregår eksamen?

I fransk begyndersprog 0-B skal du til en mundtlig eksamen, der varer ca. 30 minutter. Du præsenterer et billede og en kort tekst på fransk med efterfølgende samtale på fransk. Før den mundtlige eksamen har du 1 times forberedelse.

Hvad kræver det, for at jeg kan begynde på faget?

Fransk begyndersprog 0-B er for begyndere. Vær dog opmærksom på hvornår du melder dig til eksamen. Hvis du ikke har forkundskaber, bør du tage kurset over et helt år.

Tid og sted

Se hvor og hvornår du kan læse fransk begyndersprog 0-B.

Få en plads på holdet

Tilmeld dig online.

Eller tilmeld dig via en studievejleder. Book en tid.