Billedkunst 0-C

I Billedkunst 0-C lærer du at forstå og bruge visuelle udtryk. Vi arbejder nemlig både teoretisk og praktisk med maleri, skulptur, fotografi, installation og arkitektur.

Hvad kan du bruge faget til?

Du udvikler dine kreative og innovative evner, og du lærer at forholde dig reflekteret og analytisk til den visuelle kultur, der omgiver os.

Det er kompetencer, der kan bruges i mange faglige sammenhænge.

Hvad lærer du?

I billedkunst 0-C lærer du at forstå forskellen mellem personlig smag og analytisk tilgang. Du lærer at eksperimentere med forskellige metoder og strategier til at løse visualiseringsopgaver, og at forklare valg og fravalg i æstetiske processer. Du lærer også at udvælge, sammenligne og undersøge et relevant visuelt og rumligt materiale med udgangspunkt i en problemstilling og at samle og formidle resultater af undersøgelser.

Tilmeld dig faget

Vælg hvornår og hvordan du vil tage faget.

Gå til tilmelding

Mere om faget

Billedkunst 0-C som holdundervisning på skolen

Du kan tage faget som:

  • Holdundervisning på skolen. Holdet er helårligt og starter til august. Du kan tilmelde dig fra februar.

Billedkunst 0-C som holdundervisning foregår på vores adresser i Albertslund og Rødovre, men du vil også skulle ud af huset og optage film. Det er den enkelte lærer der, sammen med dig og resten af holdet, tilrettelægger undervisningen inden for den gældende læreplan. Læs mere om holdundervisning på skolen.

Eksamen

Billedkunst 0-C afsluttes med en mundtlig eksamen. Eksaminationstiden er ca. 30 minutter og du har 60 minutters forberedelse.

Adgangskrav

Du kan blive optaget et år efter, at du har afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse.

SU

Du kan søge om SU for faget.

Læs om betingelserne for SU her

Læreplan for faget

Du kan få mere information om fagets indhold og læringsmål i læreplanen.

Gå til læreplan

Vi glæder os til at byde dig velkommen!