Professionsrettede fagpakker

En professionsrettet fagpakke består af fag der er sammensat, så de passer til den uddannelse, du ønsker at søge ind på.

Uanset om du ønsker at blive fx. pædagog, socialrådgiver eller bioanalytiker, så har vi målrettet en pakke af fag, der passer til din drømmeuddannelse.

Professionsrettet fagpakker

Vi har en række forskellige fagpakker, som du kan tilmelde dig afhængig af dine ønsker for fremtiden.

Se de forskellige fagpakker

Vælg selv undervisningsform

Du kan tage en fagpakke som:

  • E-learning, hvor du følger undervisningen hjemmefra og når det passer dig. Du kan starte på e-learning med det samme
  • Holdundervisning på skolen, hvor du mødes med de andre på holdet i fysiske undervisningslokaler i Albertslund eller Rødovre. Disse hold starter i august

Uanset om du tager en fagpakke på skolen eller på e-learning, så vil der være fysisk fremmøde til eksamenerne.

Tilmelding

Adgangskravet til fagpakkerne er, at du skal have gode karakterer i 9. klasse eller pæne karakterer i hvad der svarer til 10. klasse (det kan også være 1.g, grundforløb el. lign.). Under de enkelte fagpakker, kan du læse om yderligere adgangskrav alt efter, hvad der kræves på den videregående uddannelse.

Du kan tilmelde dig en fagpakke via linket nedenfor. Når du tilmelder dig, skal du huske at vedhæfte alle dine hidtidige uddannelsespapirer – 9. klasse, 10. klasse, grundforløbsbevis, uddannelsesbevis, 1.g/2.g eksamensprotokol og lignende. På den måde kan vi behandle din tilmelding.

Hvis du allerede har en gymnasial eksamen er det denne, du skal bruge til at søge optagelse på en videregående uddannelse – du vil ikke kunne tage en professionsrettet fagpakke.

Tilmeld dig online

Økonomi

Der er deltagerbetaling. Se priserne her.
Du har mulighed for at søge SU (Statens Uddannelsesstøtte), hvis du ikke forvejen har haft fagene. Læs mere om SU.

Sådan søger du ind på en videregående uddannelse

På nogle videregående uddannelser er adgangskravet, udover at du skal have bestået HF-fagene, at du skal have færdiggjort en erhvervsuddannelse. Andre videregående uddannelse kræver, at du har erhvervserfaring. Det er derfor vigtigt, at du går på www.ug.dk og ser på den uddannelse du ønsker dig, og der ser på de specifikke adgangskrav.

På langt de fleste af de uddannelser, som fagpakkerne viser hen i mod, skal du søge optagelse den 15. marts kl. 12.00, det år du ønsker at starte på uddannelsen i august/september eller hvis du søger optagelse året efter i januar/februar. Du skal søge på optagelse.dk og du kan godt søge, selvom du er i gang med HF enkeltfag, som bliver afsluttet i maj/juni det år, du søger.