Professionsrettede fagpakker

En professionsrettet fagpakke består af fag, der er sammensat, så de passer til den uddannelse, du ønsker at søge ind på.

Uanset om du ønsker at blive fx. pædagog, socialrådgiver eller bioanalytiker, så har vi målrettet en pakke af fag, der passer til din drømmeuddannelse.

Du kan vælge følgende professionsfagpakker:

Vælg selv undervisningsform

Du kan tage mange af vores fagpakker som:

  • E-learning, hvor du følger undervisningen hjemmefra og når det passer dig
  • Holdundervisning på skolen, hvor du mødes med de andre på holdet i fysiske undervisningslokaler i Albertslund eller Rødovre

Uanset om du tager en fagpakke på skolen eller på e-learning, så vil der være fysisk fremmøde til eksamenerne.

Undervisningsstart og varighed

Undervisningsstarten afhænger af undervisningsform. Vælger du at tage fagpakken som e-learning, kan du starte når det passer dig og ved tilmelding vælger du eksamenstidspunkt. Vælger du at tage fagpakken som holdundervisning, er der holdstart i august og forløbet slutter i juni året efter.

Tilmelding

Når du tilmelder dig, skal du huske at vedhæfte alle dine hidtidige uddannelsespapirer – 9. klasse, 10. klasse, grundforløbsbevis, uddannelsesbevis, 1.g/2.g eksamensprotokol og lignende. På den måde kan vi behandle din tilmelding.

Gå til tilmelding

Adgangskrav

Adgangskravet til fagpakken er, at du skal have gode karakterer i 9. klasse eller pæne karakterer i hvad der svarer til 10. klasse (det kan også være 1.g, grundforløb el. lign.).

Hvis du allerede har en gymnasial eksamen er det denne, du skal bruge til at søge optagelse på en videregående uddannelse – du vil ikke kunne tage en professionsrettet fagpakke.

Pris og SU

Når du tilmelder dig en fagpakke betaler du et samlet deltagergebyr.
Når du har gennemført fagene med eksamen, får du beløbet tilbage. Læs mere om deltagerbetaling.

Du har mulighed for at søge SU (Statens Uddannelsesstøtte), hvis du ikke forvejen har haft fagene. Læs mere om SU.

Sådan søger du ind på en videregående uddannelse

På nogle videregående uddannelser er adgangskravet, udover at du skal have bestået HF-fagene, at du skal have færdiggjort en erhvervsuddannelse. Andre videregående uddannelse kræver, at du har erhvervserfaring. Det er derfor vigtigt, at du går på www.ug.dk og ser på den uddannelse du drømmer om, og der ser på de specifikke adgangskrav.

På langt de fleste af de uddannelser, som fagpakkerne viser hen i mod, skal du søge optagelse den 15. marts kl. 12.00, det år du ønsker at starte på uddannelsen i august/september eller hvis du søger optagelse året efter i januar/februar. Du skal søge på optagelse.dk og du kan godt søge, selvom du er i gang med en professionsrettet fagpakke hos os, som bliver afsluttet i maj/juni det år, du søger.