HF Mix

– en fuld HF med frihed og fleksibilitet.

Drømmer du om at færdiggøre en hel gymnasial eksamen og har du brug for mest mulig frihed og fleksibilitet mens du arbejder, leger med dine børn, spiller musik eller passer din sport?

Vi giver dig mulighed for at læse HF-enkeltfag i et digitalt og modent studiemiljø, hvor du får et individuelt tilpasset forløb med undervisning både på vores skole i Albertslund, e-learning og i en kombination – vi kalder det blended learning.

HF Mix er for dig, som:

▶ Vil hurtigt videre
▶ Mangler de sidste fag for at færdiggøre en fuld HF
▶ Ønsker at gennemføre en HF i et mix af undervisning på skolen og e-learning
▶ Ønsker at gå i en klasse med andre, som også har andre forpligtelser i livet end uddannelse
▶ Har en karrieredrøm, der kræver en fuld gymnasial uddannelse
▶ Måske er godt i gang med en professionel karriere som idrætsudøver, gamer, musiker o.lign. men også har brug for at have en uddannelse med i baghånden

Mere om HF Mix

Studieforløb

HF Mix er en fuld gymnasial eksamen på to år, der er adgangsgivende til videregående uddannelser (evt. lange videregående uddannelser). Du får lagt en individuel studieplan, der passer til dit liv – og som kan ændres undervejs. Du skal regne med at bruge alt fra 20-30 timer om ugen på dit studie.

Dansk, engelsk og matematik (lilla fag) er fag, hvor du går i en fast klasse med undervisning på skolen én gang om ugen og resten af tiden som e-learning.

Øvrige fag (tyrkiske fag) er med undervisning på skolen to eller flere gange om ugen ELLER som e-learning. Det vælger du.

1. år 2. år 3. år (hvis du skal videre på universitetet)
1. semester 2. semester 1. semester 2. semester 1. semester
Dansk A Samfundsfag C Større skriftlig opgave Valgfag
Engelsk B Religion C Eksamensprojekt Valgfag
Matematik C Historie B Valgfag
Kunsterisk fag C* eller idræt C Biologi C Kemi C Valgfag
Valgfag** Geografi C Valgfag*** Valgfag

*Drama, musik, billedkunst, mediefag
**Filosofi, erhvervsøkonomi, fysik, tysk, psykologi
***Biologi, fysik, filosofi, billedkunst, matematik/idræt, psykologi, fransk, spansk, italiensk, tysk, tyrkisk, arabisk

Vi tager forbehold for ændringer.

Hvor og hvornår

Undervisningen foregår på VUCV i Albertslund, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund eller online.

 

Der er studiestart midt august 2023.

HF på en helt ny måde!

På Vestegnen HF & VUC er samarbejde, fællesskab, faglighed og digitale muligheder nøgleord for at kunne tilbyde dig uddannelse på en helt ny måde. Hos os får du en stærkt engageret og varieret undervisning, så alle kan være med hele vejen. Fx anvender vi Virtuel Reality (VR) til at besøge verdens brændpunkter, forstå kroppens anatomi og som ekstra hjælp til eksamenstræningen. Vi møder dig som den, du er, og giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling i et trygt læringsmiljø, hvor vi hjælper og respekterer hinanden.

Støttemuligheder

Hvis du har særlige behov har du mulighed for at få en studiecoach, som hjælper dig med at gennemføre din uddannelse. Læs mere på spsu.dk

Økonomi og SU

På HF Mix betaler du et deltagergebyr pr. fag. De fleste fag koster 550 kr. Se priser her. Afslutter du en hel gymnasial eksamen på HF-enkeltfag, kan du søge om tilbagebetaling af dit gebyr. Du kan søge SU, hvis du har 23 timer om ugen. Læs mere her.

Adgangskrav og merit

Du har gennemfort folkeskolens 9. eller 10. klasses afgangsprøve og brugt et år efter prøven på fx en anden uddannelse eller på at arbejde. Hvis du allerede har afsluttet fag på HF eller en anden ungdomsuddannelse, kan du søge merit for dem hos os, så du ikke skal tage dem igen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!