Vi søger kontorelev

Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge på Vestegnen får en ungdomsuddannelse og at mange får en videregående uddannelse. Vi er synlige på Vestegnen og har mange samarbejder med jobcentre, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Kontorelev til studieservice hos Vestegnen HF & VUC
Vi søger en ansvarsfuld kontorelev med blik for detaljen og godt humør.

Om stillingen

Vestegnen HF & VUC søger en kontorelev almen administration, med interesse for administration af både kursister, ansatte og økonomi. Du bliver en del af skolens studieservice, hvor du under dit uddannelsesforløb bl.a. vil komme omkring administration af vores kursister, sagsbehandling, lærerkontakt samt behandling af tilmeldinger. Der vil desuden være mulighed for at prøve kræfter med regnskabsopgaver og personaleadministration.

Du vil under din uddannelse hos os få en grundig introduktion til alle ovennævnte områder, og der vil blive udarbejdet en uddannelsesplan for at sikre overblik over det, som du skal lære i din elevtid hos os.

Ansøgerprofil

Den rette ansøger har gennemført enten:

  • EUX
  • HHX
  • STX, HF eller HTX med et EUS 5 ugers adgangsgivende grundforløb.

Derudover ser vi gerne, at du har interesse for administration og økonomi, samt at du er fleksibel, nysgerrig og ansvarsbevidst, og dermed tager aktiv del i dagligdagen med det ansvar og de opgaver som passer til dit niveau og din løbende udvikling. Det er vigtigt at du er en dygtig kommunikator, både i tale og på skrift, samt at du er en holdspiller. Det falder dig naturligt at arbejde som en del af et team.

Vi tilbyder dig

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, en uformel og humoristisk omgangstone, en nærhed til nærmeste leder og et stærkt strategisk fokus på digitalisering og digital læring.

Du vil få dine egne ansvarsområder inklusiv stort råderum og indflydelse indenfor disse, og samtidigt også opleve at blive en del af et team hvor vi hjælper hinanden og arbejder i fællesskaber på tværs af hele organisationen.

Vi drager omsorg for hinanden, griner meget og har kursisten i centrum. Vi tilbyder gratis kaffe og frugt, frokostordning, motionsrum samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst, med start efterår 2024 (den præcise dato er afhængig af hvilken skole du vælger til dine skoleophold).

Nærmere oplysninger hos chef for digitalisering og studieservice Jakob Fischer Jørgensen på 20844406 eller JFJ@vucv.dk.

Ansøgning inkl. CV og relevante eksamensbeviser sendes til Jakob Fischer Jørgensen på e-mail JFJ@vucv.dk. Anfør tydeligt at det er stillingen som kontorelev til studieservice du søger.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 19. juni 2024. Vi gennemfører samtaler løbende.

Vestegnen HF & VUC er et moderne uddannelsescenter målrettet unge og voksnes forskellige behov. Det digitale, videndeling og høj fleksibilitet kendetegner vores uddannelser, undervisning og administration. Vores skoler i Albertslund og Rødovre understøtter det gode studiemiljø og er udstyret med topmoderne undervisningsfaciliteter. Derudover har vi et stort udbud af e–learning og tilbyder skræddersyede kurser til erhvervsvirksomheder. Vi er ca. 120 engagerede medarbejdere og underviser årligt ca. 2.500 kursister svarende til 900 årskursister. Du kan læse mere om Vestegnen HF & VUC på www.vestegnenhfvuc.dk.