Foredrag om ordblindhed

Ordblind - og hvad så?

I uge 40 er det national ordblindeuge og derfor sætter vi ekstra fokus på det at være ordblind. Vi har inviteret stand-up komiker Christian Fuhlendorff til at fortælle om sin skoletid og om den modstand han stødte på, men også de gaver han i processen fik. I foredraget fortæller han om sin tid på specialskole og om hvordan det var at vende tilbage til den almindelige folkeskole. Han fortæller om, hvordan han stadig støder på sin egen ordblindhed i dag, men også om, hvordan han i stedet for at give op, opfinder sine egne, unikke måder at løse udfordringerne på. Og så svarer han også meget gerne på de spørgsmål DU har. Det bliver ærligt, sårbart og – som ALTID med Fuhlendorff – ret sjovt.

Er du ordblind og vil du høre om mere om dine muligheder for uddannelse og karriere, så kan du efter foredraget tale med elever, lærere og studievejledere på VUCV.

Hvornår: Onsdag den 5. oktober kl. 10:00-12:00.
Hvor: Salen (A35), Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund (find vej)

Deltagelse er gratis ved tilmelding.

Tilmeld dig her

 

Der er begrænset antal pladser. Billetsalget lukker når der er udsolgt.

Dine muligheder på VUCV

3-årig HF for ordblinde

Tag en HF målrettet ordblinde. Du bliver en del af et stærkt fællesskab og får ekstra tid og støtte under hele uddannelsen.

Ordblindeundervisning

Vil du blive bedre til at læse, stave og skrive? Få ordblindeundervisning på skolen eller online.

Gratis ordblindetest

Er du i tvivl om du er ordblind, eller i hvilken grad du er ordblind? Få taget en gratis test, så du kan få den hjælp du behøver.

Mød hos på VUCV

Kontakt en ordblindevejleder

Ordblindevejledningen sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os og lad os finde den rette vej for dig.