Mediefag C-B

Mediefag C-B beskæftiger sig med levende billeder, dvs. hvordan man analyserer og producerer medieproduktioner som eksempelvis kampagnefilm, kortfilm, spillefilm, dokumentarfilm og meget meget mere.

Hvad kan jeg bruge faget til?

Med Mediefag C-B opnår du kompetencer til f.eks. filmproduktion, marketing, kommunikation, og HR. Det er også en optakt til Filmskolen, Super 16, Journalisthøjskolen, eller livet som Influencer/Youtuber, hvis du vil den vej.

Hvad lærer jeg?

I mediefag C-B får du uddybende kendskab til den medievirkelighed, som du møder i din hverdag på sociale medier, Youtube, Facebook, Snapchat, Instagram, Netflix, TV osv. Du får uddybende kendskab til levende billeder, som de optræder i et varieret mediebillede, eksempelvis i spillefilm, dokumentarfilm, serier, kortfilm, virale film, reklamefilm og sågar computerspil. Du lærer at bruge optage- og redigeringsudstyr og at lave en medieproduktion sammen med andre. Herunder får du uddybet dit kendskab til en medieproduktions forskellige faser.

Hvordan foregår eksamen?

Eksamen består af to dele. Først kommer du til en gruppeeksamen bagefter kommer du til en individuel eksamen. I undervisningen op til læseferien har du produceret en film, som er omdrejningspunkt for gruppeeksamen.

Hvad kræver det, for at jeg kan begynde på faget?

Du kan læse faget hvis du har taget mediefag C.

Tid og sted

Se hvor og hvornår du kan læse mediefag C-B.

Få en plads på holdet

Tilmeld dig online.

Eller tilmeld dig via en studievejleder. Book en tid.